Vind een flexibele gastouder

Bent u als ouder werkzaam in bijvoorbeeld de zorg en wordt u geconfronteerd met onorthodoxe werktijden, ’s nachts en / of in het weekend? 

Voor de opvang van uw kinderen kunt u dan niet zomaar overal terecht. Niet alle opvanglocaties bieden immers buiten de reguliere werktijden overdag, opvangmogelijkheden aan. Wat u dan goed kunt gebruiken is een flexibele gastouder.

Gastouderschap kent een heel ander karakter dan traditionele kinderopvang. 

De meeste gastouders vangen de kinderen aan huis op. Er is sprake van een kleine groep kinderen en de gezichten van hun verzorgers zijn altijd weer hetzelfde. 

Dit zorgt voor een intieme, vertrouwde en huiselijke sfeer. Een flexibele gastouder is iemand die, afgezien van het aanbieden van reguliere opvangtijden, ook bereid is opvang te verzorgen in de avonduren en in het weekend.

Girl doing jigsaw puzzle with grandmother

Of wilt u juist flexibele gastouder worden?

Cute little boy playing with blocks.

Gastouderbureau Roodkapje is er niet alleen als aanspreekpunt voor ouders. Wij hebben als taak om een geschikte match te maken tussen ouders die op zoek zijn naar een flexibele gastouder en die gastouders zelf. 

Ook wanneer u zelf flexibele gastouder wilt worden dan kunt u zich daarom tot ons wenden. 

Wij begeleiden u namelijk in het totale proces dat leidt tot een formele erkenning van uw gastouderschap.

 Daartoe zorgen we dat u aan alle voorwaarden voldoet en dat u daarmee de kwaliteit van de opvangzorg kunt garanderen die ouders van u mogen verwachten.

Roodkapje is voor beide het aanspreekpunt

Zoekt u als ouder naar een flexibele gastouder die uw kinderen kan opvangen op de momenten dat u daar behoefte aan heeft? Of wilt u als toekomstig flexibele gastouder juist uw opvang-kwaliteiten ter beschikking stellen? 

In beide gevallen is het raadzaam om direct contact op te nemen met gastouderbureau Roodkapje. 

Wij zijn er om de kwaliteit van de gastouderopvang te bewaken en te waarborgen. Dat doen wij onder andere door te zorgen voor een optimale match tussen ouders en gastouders. Dat leidt aan beide kanten tot een prettig resultaat.