Gastouderopvang in het weekend

Onder andere voor mensen die onregelmatige werktijden hebben en ook in het weekend werkzaam zijn, kan het een hele klus zijn om kinderopvang te regelen. 

Waar behoefte aan is, is opvang die flexibel is en ook op minder orthodoxe tijdstippen voor de ouder klaar staat.

Bent u op zoek naar gastouderopvang voor het weekend? 

Gastouderbureau Roodkapje beschikt over een breed netwerk van gastouderlocaties waarbij veel gastouders de bereidheid hebben om ook op zaterdag en zondag kinderen op te vangen. 

Als gastouderbureau zorgen wij voor een optimale match tussen ouder, kinderen en gastouder. 

Gastouderopvang in het weekend kenmerkt zich door kleinschaligheid. De kinderen zijn voortdurend in vertrouwde handen en ontwikkelen een goede band met de gastouder.

Happy Kids Playing with Puppy

Zelf gastouderopvang leveren in het weekend?

Little kids having fun on attractions

Wellicht heeft u zelf geen kinderen maar bent u wel bereid om kinderen op zaterdagen en zondagen op te vangen wanneer hun ouder(s) in het weekend de zorg niet voor de kinderen kunnen dragen. 

Gastouderbureau Roodkapje is er niet alleen voor de reguliere ouders van kinderen maar ook voor gastouders. Wij helpen u om aan alle eisen te voldoen om gastouder te mogen worden. 

Daarvoor zijn namelijk kwalificaties en voorwaarden in het leven geroepen. 

Wanneer u besluit om een gastouderopvang gericht op het weekend te starten, dan helpen wij u daarbij en zorgen we dat u wordt gekoppeld aan kinderen waarvoor specifieke opvang-behoefte in uw regio bestaat.

Ouder of gastouder? Neem contact op om mogelijkheden te bespreken

Zoekt u gastouderopvang voor het weekend? Of zou u zelf wel een gastouderopvang willen beginnen? 

In beide gevallen nodigt gastouderbureau Roodkapje u uit om contact op te nemen. Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden en waarborgen dat de gastouderopvang in Nederland professioneel is en blijft. Als ouder bent u ervan verzekerd dat uw kind in het weekend in goede handen is. 

Als gastouder wordt u intensief gesteund om aan alle voorwaarden voor een goede opvang te kunnen voldoen.